Om Platon Academy

Lean og Six Sigma Online Kurser

Platon Academy er online delen af Compass Lean Academy. Vores formål er at skabe raske virksomheder i vækst, hvor medarbejderne trives. Det opnår vi ved at fokusere på både menneske og opgaver, og søge mod balance i en ellers ubalanceret verden. Så kommer energien, trivsel og virksomhedens resultater, til glæde for både virksomhedens ejere, medarbejdere og vores samfund.

Dine undervisere og coaches

Lean og Six Sigma Master Black Belts

Niels Fester

Founding Partner. Programansvarlig Underviser og Praktiker

Niels er uddannet civilingeniør fra DTU, suppleret med studier på Havard Business School i Boston. Han har udbygget sin Lean uddannelse gennem studierejser til Japan og USA. Niels har beskæftiget sig med optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplomuddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelsesprogrammer. Niels har løst opgaver for Forsvaret, Velux, Region Hovedstaden, Du Pont, Finansministeriet, SAS, Økonomistyrelsen og A.P. Møller – Maersk.

Torben Madsen

Director Business Excellence. LSS MBB

Lean Six Sigma Master Black Belt. Torben er uddannet indenfor strategi, innovation og ledelse på Harvard Business School i Boston, USA. Han har en tung IT baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som Manager, Divisionschef, Udviklingschef, Kundeservicechef og Continuous Improvement Manager. Torben har erfaring fra både service, produktion og administration, og har arbejdet for TDC, Dansk Kabel TV, Royal Artic, Københavns Kommune, Odense Universitetshospital, Song Networks og Transcom.

Kristoffer Hovland

Director Technology Development

Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets RPA backend kompetencer, og den tekniske udvikling og drift af akademiets RPA automatisering. Kristoffer underviser på akademiets RPA kurser, og supporterer kunder indenfor RPA udvikling. Kristoffer er certificerede UiPath udvikler.

Casper Thomsen

Robotic Process Automation Ingeniør

Casper er certificeret RPA Specialist, med hovedfokus på automatisering og optimering af virksomhedens administrative forretningsprocesser. Han arbejder med teknologier indenfor Machine learning, AI og Robotic Proces Automation. Han er tillige ansvarlig for den tekniske udvikling af akademiets RPA robotter, herunder også Compass egne robotter. Casper underviser på akademiets RPA kurser og hjælper akademiets kunder med programmering af RPA robotter.