Lean Six Sigma Konsulenter

Få hjælp til at starte Lean eller Six Sigma

Platon Academy er online delen af Compass Lean Academy som ud over kurser også tilbyder Lean og Six Sigma konsulentassistance. Konsulenterne er alle på senior niveau, og har mange års erfaring med Lean og Six Sigma. Konsulenternes mantra er hjælp til selvhjælp og vi tilstræber maksimal vidensoverdragelse.

Dine Lean Six Sigma konsulenter

Assisteret implementering af Lean og Six Sigma

Compass tilbyder Lean og Six Sigma konsulent assistance til alle dele af Lean eller Six Sigma initiativet. Er Lean helt nyt for jer, så kontakt os for en  uforpligtende dag med en Compass konsulent. Vi kan i løbet af dagen afklare om Lean eller Six Sigma vil bringe jer værdi.

Hjælp til selvhjælp mantra

Lean og Six Sigma konsulenternes mantra er hjælp til selvhjælp, og allerede fra første time, tilstræber vi maksimal overdragelse af viden så I selv kan drive initiativet videre når konsulenten er ude af døren.

Niels Fester

Founding Partner. Lean Paktiker

Niels er uddannet civilingeniør fra DTU, suppleret med studier på Havard Business School i Boston. Han har udbygget sin Lean uddannelse gennem studierejser til Japan og USA. Niels har beskæftiget sig med optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplomuddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelsesprogrammer. Niels har løst opgaver for Forsvaret, Velux, Region Hovedstaden, Du Pont, Finansministeriet, SAS, Økonomistyrelsen og A.P. Møller – Maersk.

Torben Madsen

LSS MBB

Lean Six Sigma Master Black Belt. Torben er uddannet indenfor strategi, innovation og ledelse på Harvard Business School i Boston, USA. Han har en tung IT baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som Manager, Divisionschef, Udviklingschef, Kundeservicechef og Continuous Improvement Manager. Torben har erfaring fra både service, produktion og administration, og har arbejdet for TDC, Dansk Kabel TV, Royal Artic, Københavns Kommune, Odense Universitetshospital, Song Networks og Transcom.

Kristoffer Hovland

Director Technology Development, RPA Processer

Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets RPA backend kompetencer, og den tekniske udvikling og drift af akademiets RPA automatisering. Kristoffer underviser på akademiets RPA kurser, og supporterer kunder indenfor RPA udvikling. Kristoffer er certificerede UiPath udvikler.

Casper Thomsen

Robotic Process Automation Ingeniør

Casper er certificeret RPA Specialist, med hovedfokus på automatisering og optimering af virksomhedens administrative forretningsprocesser. Han arbejder med teknologier indenfor Machine learning, AI og Robotic Proces Automation. Han er tillige ansvarlig for den tekniske udvikling af akademiets RPA robotter, herunder også Compass egne robotter. Casper underviser på akademiets RPA kurser og hjælper akademiets kunder med programmering af RPA robotter.