LEAN Kursus Online

Lean Uddannelse 100% hjemmefra

Landets mest omfattende Lean kursus online og Lean uddannelser. Du bliver i stand til at anvende værktøjer, teknikker og metoder i praksis og drive en Lean transformation i din virksomhed. Du vil kunne vejlede ledelsen i opbygning af et Lean ledelsessystem. Certifikat efter bestået Lean kursus.

six sigma online kursus

LEAN Uddannelser Online

Akademiets Lean online uddannelser er skræddersyet til at bringe dig viden på den mest effektive måde hjemmefra. Interaktive videoer og 100% uafhængighed af tid og sted giver dig en fleksibel og effektiv lærings oplevelse. Onlinekurserne inkluderer:

 • 100% dansk kursusmateriale
 • Adgang til live coaching med undervisere
 • Kursusmateriale baseret på ISO 18404 og Toyota Way
 • Templates, skabeloner og præsentationer inkluderet
 • Interaktive videoer med løbende check spørgsmål
 • Livstid adgang til kursusmateriale 
 • Ubegrænset adgang til din underviser
 • LEAN PDF slidesamling (værdi 950 DKK)
 • Lean kursus online eksamen og certificering
 • Ubegrænset antal forsøg til certificering
 • Certifikat med ID ved bestået kursus
 • Templates til værktøjer og implementering af projekter
 • Adgang til online Lean Studio

Opgradering og overbygning

Ja, du vil automatisk få merit fra Platon og Compass kurser du tidligere har deltaget på. Hvis du køber Platon green, black eller master black belt kursus (med eller uden Lean) vil dine allerede beståede test automatisk blive merit overført. Se akademiets øvrige Lean kurser her.

  Tekniske krav

  Du skal bruge Chrome eller Safari browser på enten Mac eller PC. QI Macros Softwaren forudsætter Microsoft Excel for at virke.

  Hvorfor vælge Compass Academy online kurser?

  Der er flere overbevisende grunde til, at du bør overveje at tage vores kurser online:

  1. Du kan lære hjemme, efter din egen tidsplan. Det betyder, at du kan arbejde på din egen tid uden at skulle vente på, at et kursus begynder eller slutter.

  2. Du behøver ikke at bekymre dig om pendling eller parkering, hvilket betyder mindre stress og mere tid til at studere.

  3. Du kan tage kurset på et hvilket som helst tidspunkt i dit liv – uanset om du er ansat eller arbejdsløs (eller begge dele) i øjeblikket, om du stadig går i gymnasiet eller har været ude af skolen i årevis, og uanset om du bare ønsker at komme tilbage på skolebænken, men endnu ikke har taget springet til at tro på det!

  Vi har designet vores online kurser så effektivt som muligt, så du kan få den viden, du har brug for, på den mest effektive måde.

  Du vil blandet andet lære at:

  * Lær hvordan du implementerer en Lean-kultur i din organisation

  * Finde ud af, hvordan du får dine medarbejdere med på Lean-initiativerne

  * Identificere spild i dine processer og fjerne det

  * Udvikle produkter, der virkelig er værdifulde for kunderne

  * Bruge Kanban-tavler effektivt

  Tips til at studere hjemmefra

  Det er godt at lære hjemmefra, fordi det giver dig fleksibilitet til at bestemme din egen tidsplan. Men med så mange distraktioner omkring dig kan det være svært at holde sig på sporet. Her får du 3 tips til at lære hjemmefra:

  1. Vær konsekvent: Sæt et tidspunkt i din kalender, og hold dig til det. Ideelt set vil det være om morgenen, når du er mest vågen; men hvis du er en natteugle, så gør det der.

  2. Læring kræver fokus: Sluk din telefon og andre distraktioner, så du kan fokusere på det, du skal lære.

  Det er vigtigt, for hvis vi ønsker at lære noget, skal vi kunne fokusere på det. Vores hjerne kan kun behandle et vist antal oplysninger på én gang, og hvis vi forsøger at lære noget, mens vi samtidig forsøger at holde styr på andre ting (f.eks. vores telefon), vil vi ikke være lige så effektive til at lære noget. Når vi desuden har distraktioner omkring os, kan de fungere som en fristelse, der trækker vores opmærksomhed væk fra det, vi burde fokusere på. Så ved at slukke for vores telefoner og andre distraktioner kan vi sikre, at vi virkelig fokuserer på det, der er vores opgave: at lære.

  3. Ved at øve dig i små doser kan du fastholde det, du har lært, og gøre hurtigere fremskridt. Hvis noget viser sig at være svært, kan du se klippet igen – det er en af fordelene ved onlineundervisning!

   

  Lean Specialist Certificeret Master Black Belt

  Samtlige akademiets Lean moduler. Lean Specialist Master Black Belt certificering inkluderet. Indeholder Lean modulerne A,B,C,D,E.

  Lean Specialist

  Lean Transformation Manager Certificeret Black Belt

  Lean Manager online kurset overbygget med et modul om hvordan du kommer i gang med Lean. Indeholder Lean modulerne A,B,C.

  Lean Transformation Manager

  Lean Manager Certificeret Green Belt

  Landets mest populære Lean uddannelse som online kursus. Certificering inkluderet. Indeholder Lean modul A og B.

  Lean Manager for Ledere

  Lean Service & Administration Certificeret Yellow Belt

  Lean online kursus tilpasset en service administrativ kontekst. Indeholder Lean modul A.

  Lean Administration for Medarbejdere

  Lean Produktion For Operatører Certificeret Yellow Belt

  Lean online kursus i Lean Produktion. Indeholder modul A.

  Lean Produktion for Operatører