Klasseundervisning LEAN og Six Sigma

Åbne hold eller kursus på jeres virksomhed

Platon Academy tilbyder kurser afholdt på jeres virksomhed. Alternativt afholder Compass åbne kurser i Århus og København med start hver måned. 

Virksomhedskursus hos jer

Akademiets Lean og Six Sigma standard kurser og uddannelser tilbydes som virksomhedskurser. Kursusprogrammet er modulopbygget hvilket betyder, at efter endt virksomhedskursus kan en eller flere af deltagerne senere kan overbygge deres Lean eller Six Sigma uddannelse på de åbne hold i Århus eller København som kører hvert kvartal. Denne model er den mest omkostnings effektive uddannelses model hvis i er mere end ca. 6 der skal gennemføre kursus.

Skræddersyede Lean og Six Sigma kurser hos jer

Akademiets tilbyder skræddersyede kurser der kan være varianter af standardkurserne. Bemærk at underviseren skal bruge til på møde og tilpasning af kurset, og at der er omkostninger forbindet med denne tilpasning. Skræddersyede kurser er derfor dyrere end standard kurserne.

Oplæg og introduktioner hos jer

Korte Lean og Six Sigma introduktioner og oplæg tilbydes og afregnes som konsulentopgaver.

Tilbud

Send venligst mail til info@comss.dk for at blive kontaktet for at høre nærmere og tilbud. Alternativt ring direkte til akademiet på Tlf. 4816 3081 for en uforpligtende drøftelse eller tilbud.

Åbne kurser i København og Århus

Akademiet tilbyder åbne kurser, klasseundervisning, i Århus og København med start hver måned. Åbne Lean og Six Sigma kurser afholdes i regi af Compass Lean Academy.

Kursus undervisere, alle på Master Black Belt senior niveau 

Niels Fester

Founding Partner. Programansvarlig Underviser og MBB

Niels er uddannet civilingeniør fra DTU, suppleret med studier på Havard Business School i Boston. Han har udbygget sin Lean uddannelse gennem studierejser til Japan og USA. Niels har beskæftiget sig med optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplomuddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelsesprogrammer. Niels har løst opgaver for Forsvaret, Velux, Region Hovedstaden, Du Pont, Finansministeriet, SAS, Økonomistyrelsen og A.P. Møller – Maersk.

Torben Madsen

Director Business Excellence. LSS MBB

Lean Six Sigma Master Black Belt. Torben er uddannet indenfor strategi, innovation og ledelse på Harvard Business School i Boston, USA. Han har en tung IT baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som Manager, Divisionschef, Udviklingschef, Kundeservicechef og Continuous Improvement Manager. Torben har erfaring fra både service, produktion og administration, og har arbejdet for TDC, Dansk Kabel TV, Royal Artic, Københavns Kommune, Odense Universitetshospital, Song Networks og Transcom.